Lütfi Fikret Tuncel Ortaokulu

Telefon : 0346 241 24 22
WEB https://lutfifikrettuncelortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. DANİŞMENT GAZİ CAD. LÜTFİ FİKRET TUNCEL ORTAOKULU BLOK NO 4 MERKEZ / SİVAS
VİZYON : Milli ve manevi değerlerin bilincinde olan, bilimsel gelişmeler ışığında,eğitimin önündeki engelleri aşarak, çağdaş eğitim–öğretim anlayışıyla modern dünya gereksinimlerini benimseyerek öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı, nitelikli, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik bireyler yetiştiren, fiziki donanımı tam, kalitede öncü bir kurum olmak.
MİSYON : Geçmişten günümüze, doğu ve batı arasında farklı kültürlerin beşiği olmuş gücünü ve amblemini çift başlı kartaldan alan, cumhuriyetin temellerinin atıldığı ilimizde, Türk Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda, Atatürk’ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonun farkında geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları benimseyen, insan haklarına saygılı, bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen, katılımcı, paylaşımcı, düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen, bulunduğu ortamda kendini kabul ettiren, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren, demokrasiye aşık; ve üst öğrenime bu donanımla gidebilecek bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler : 13.00 - 18.40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : YENİ MAH. DANİŞMENT GAZİ CAD. LÜTFİ FİKRET TUNCEL ORTAOKULU BLOK NO: 4 MERKEZ / SİVAS
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezinde bulunmaktadır
Kontenjan Bilgileri :